KNN > nieuws > groei jij met ons mee?

Groei jij met ons mee?

24-03-2017

KNN Advies zoekt nieuwe gedreven teamspelers voor de thema’s duurzame energie en biobased economy

 

KNN Advies bestaat uit een team van jonge intrinsiek gemotiveerde mensen die passie hebben voor alles wat te maken heeft met het creëren van een groenere duurzame toekomst. Onze twee speerpunten zijn de thema’s duurzame energie en biobased economie, waarin we de hoogst mogelijke verwaarding van waardevolle biomassa reststromen voorop stellen. Binnen het speerpunt duurzame energie richten we ons voornamelijk op beleidsondersteuning o.a. door middel van de door KNN Advies ontwikkelde Dynamische Energietool. Binnen het speerpunt biobased economie adviseren we vanuit een markt- en toepassingsperspectief hoe bedrijven en overheden waardevolle biomassa reststromen het beste kunnen verwaarden vanuit economisch en ecologisch perspectief.

 

We zijn een groeiend MKB bedrijf en bieden je de mogelijkheid en ruimte om te helpen het bedrijf verder te vormen en door te ontwikkelen. We werken voor een breed scala aan opdrachtgevers (van (semi) overheden en (MKB) bedrijven tot de kennisinstellingen)en binnen diverse sectoren die over de gehele (biobased) waardeketen actief zijn. Dit zijn o.a. bedrijven en/of organisaties in de sectoren water, agro, food, feed, chemie, materialen, en energie. KNN Advies ondersteunt haar opdrachtgevers in het daadwerkelijk realiseren van hun duurzaamheidsambities door het inzetten van de inhoudelijke (o.a. technisch, chemisch, biologisch, maar ook economische) kennis en ervaring van en binnen de gehele waardeketen. Zo ontwikkelen we onder andere projecten die leiden tot nieuwe innovaties, kennis en uiteindelijk ook bedrijvigheid, en ondersteunen we (semi) overheden in het maken van concreet (uitvoerings)beleid op de thema’s duurzaamheid, energietransitie en de biobased- en circulaire economie.

 

Wie we zijn

 

KNN Advies BV is een Gronings adviesbureau dat zich heeft toegelegd op het concreet maken van de kansen voor duurzame energie en de biobased economy. Wij lopen voorop en willen duurzame ontwikkelingen zichtbaar maken en laten zien in de praktijk. Dat doen we vanuit bevlogenheid en idealisme, maar wel altijd met een concreet doel en resultaat voor ogen. Door ons inlevingsvermogen en het vermogen om complexe zaken eenvoudig uit te leggen, zijn wij in staat om (biobased en duurzame energie) oplossingen en toepassingen helder over te brengen aan de opdrachtgever. En deze, soms ongevraagd, duurzame adviezen te geven die resultaat opleveren. Kortom, KNN laat duurzaamheid werken.

 

KNN Advies BV is een onderdeel van KNN Groep. Andere onderdelen van KNN Groep zijn KNN Cellulose BV, BioBTX BV en KNN Bioplastics BV. KNN Groep is als geheel over de hele waardeketen van Biobased Economy actief. Hierbij wordt zowel aandacht besteed aan markt- en techniekontwikkelingen als aan de ecologische impact.

 

Wat we zoeken

 

Voor beide speerpunten, duurzame energie en biobased economy, zijn we opzoek naar inhoudelijke versterking. Affiniteit en bij voorkeur ervaring met de thema’s duurzame energie en biobased economy staan daarin voorop. Hieronder per speerpunt een korte profielschets.

 

Profielschets voor het speerpunt duurzame energie:

·         Je hebt een achtergrond (HBO/WO opleiding) in, en bij voorkeur (werk)ervaring met, Energiekunde en –(duurzame) energiegerelateerde vraagstukken.

·         Je hebt affiniteit met en goede vaardigheden met software/ ICT producten en kunt goed uit de voeten met o.a. Excel.

·         Je bent goed in samenwerken (zowel intern als extern).

·         Je bent resultaatgericht.

·         Je bent initiatiefrijk, durft verantwoordelijkheid te nemen en hebt een zekere mate van zelfstandigheid

·         Je bent klantgericht en hebt affiniteit met het werken in een commerciële sector.

·         Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels.

 

Profielschets voor het speerpunt biobased economy:

·         Je hebt een bèta inhoudelijke achtergrond (HBO/WO opleiding).

·         Je hebt bij voorkeur al enige (werk) ervaring, deskundigheid en affiniteit met het verwaarden van organische reststromen.

·         Je hebt affiniteit, en bij voorkeur al enige ervaring met het werken voor bedrijven uit diverse sectoren.

·         Je hebt affiniteit en ervaring met beleidsvraagstukken en de overheidssector.

·         Je bent goed in samenwerken (zowel intern als extern).

·         Je bent resultaatgericht.

·         Je bent initiatiefrijk, durft verantwoordelijkheid te nemen en hebt een zekere mate van zelfstandigheid

·         Je bent klantgericht en hebt affiniteit met het werken in een commerciële sector.

·         Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels.

 

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving en denk jij dat je ons team en het bedrijf kan versterken? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 10 april je motivatiebrief met CV inclusief twee relevante referenties. Je kunt deze sturen naar w.a.veele@knnadvies.nl t.a.v. mevrouw Willemien Veele. Voor vragen kun je contact opnemen met Willemien Veele via 050-317 55 50

 

Wat we bieden

 

·         Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

·         Een baan (minimaal 32 uur per week) waarin je een concrete bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van een duurzamere maatschappij.

·         Een motiverend en enthousiast team van collega’s (gemiddelde leeftijd 30).

·         Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

·         Ruimte om het bedrijf verder helpen vorm te geven.